fbpx

Skal du gifte deg?

Det er mye å tenke på når du inviterer til bryllup. Vi vet at dette skal være en perfekt dag for både brudeparet og for gjestene.

Villa Herskapelig har lang erfaring med bryllupsfester. Vi sørger for god gjennomføring i romantiske omgivelser og gjør vårt beste for å bidra til at brudeparet og deres gjester får en minnerik dag. Når gjestene kommer er ofte brudeparet hos fotografen, da geleider vi gjestene til garderoben og serverer aperitiff om ønskelig.

Meny og vin-valg er viktig for mange. Vår hovmester Thore Sande kan komme med ulike forslag og tilbyr prøvesmaking for de som ønsker det. Han har en rik erfaring med mange bryllup gjennom 40 år og bidrar også gjerne med praktiske råd til gjennomføring av festmiddagen.

Villa Herskapelig kan bidra med alt fra dekking og pynting til innleie av underholdning og musikk – ta kontakt med oss for en hyggelig samtale rundt hvordan vi kan bidra til at deres dag blir perfekt.

Villa Herskapelig har tre lokaler som er helt perfekte til bryllup:

Våre lokaler er innholdsrike, med både spisestue, stue, bar og danseplass, som gjør at dere har godt plass og logistikken gjennom kvelden flyter godt.

Om dere ønsker hagebryllup eller bryllupsfeiring i andre omgivelser, leverer vi gjerne catering, kokk og servitører samt utleie av utstyr som bord, stoler, dekketøy.