fbpx

Ideer til neste firmafest?

Julebord, sommerfest, kundefest, jubileumsmiddag… Det skal gjerne arrangeres flere firmafester i året, og det kan være vanskelig å komme opp med nye ideer.

Villa Herskapelig har lokaler som egner seg, sommer som vinter, og vi kan bidra med ideer og forslag til å sette en spesiell ramme rundt ditt neste arrangement.

Julebord

Våre gamle og ærverdige lokaler egner seg særdeles godt til julebord, da tradisjoner og stemning sitter i veggene. Villa Herskapelig kan servere tradisjonsrik julemat som juletallerken med ribbe og hjemmelagde medisterkaker, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, rakfisk, og sildetallerken. Eller kanskje en buffé med små juleretter er det rette for dere?

Vi kan ordne hele arrangementet – eller dere kan velge å holde i både pynting og regi selv.

Julelunsj

Mange firmaer ønsker å avslutte året med en hyggelig julelunsj for de ansatte, og noen har som tradisjon å invitere kunder til lunsj for å markere at nok et år snart er over.

Villa Herskapelig og våre kunder har hatt suksess med å arrangere intime lunsjer i herskapelige omgivelser; Fin-stuen er pyntet til jul, en egen hovmester og kokk ønsker velkommen og kan godt fortelle litt om husets historie eller skikk og bruk i selskapslivet, bordet er dekket med sølvtøy, og kanskje det hele omkranses av dempede juletoner.

Er dere 10 personer eller flere, kan vi gi dere et litt annerledes juleavbrekk midt på dagen, sentralt i Tønsberg; Storgaten 11.

Sommerfest

Brygga i Tønsberg yrer av liv om sommeren. Hos Villa Herskapelig kan vi tilby lukket selskap, sentralt i Tønsberg. Da er det det lettere å holde “gjengen” samlet, og kunder og/eller kolleger bruker tiden til å sosialisere og bli bedre kjent.

I Storgaten 11, kan vi levere grilling i bakgården med påfølgende fest med dans og bar inne. På Villa Møllebakken er det stor hage og gode muligheter for utendørs sitteplasser og aktiviteter.

Dersom dere vil arrangere sommerfest et annet sted, men trenger matservering underveis, kan vi for eksempel levere lunsj-pakker til en båttur, eller catering til hagefest. Bare spør oss om løsninger, så kommer vi opp med et forslag!