Sesongmenyer Veil. 240,-Ribbe, hjemmelagde medisterkaker og medisterpølse. Serveres med rødkål/surkål, julesaus og poteterNewVeil. 240,- Allergener: kommer Veil. 285,-Ribbe, hjemmelagde medisterkaker og medisterpølse med rødkål/surkål, julesaus og poteter. Serveres 2 gangerNewVeil. 285,- Allergener: kommer Veil. 350,-Pinnekjøtt servert med kålrabistappe, sjy og poteter. Serveres 2 gangerNewVeil. 350,- Allergener: kommer Veil. 350,-Lutefisk på tradisjonelt vis. Serveres med sennepssaus, baconfett, ertestuing og mandelpotet. Serveres 2 gangerNewVeil. 350,- Allergener: kommer Veil. 300,-JuletapasNewVeil. 300,- Stekte dadler med bacon BBQ marinert ribbe Kanapé med rotmos og pinnekjøtt Små medisterboller Bruchetta med julepølse og sennepskrem Lefse med... Veil. 450,-JulebuffetNewVeil. 450,- Kald mat Roastbeef 2 typer sild Gravlaks med sennepssaus Røkelaks med eggerøre Sylte Juleskinke Waldorfsalat Potetsalat Frisk salat Hjemmelaget... Veil. 70,-Husets riskrem med rød sausNewVeil. 70,- Allergener: kommer Deklarering av følgende allergener: 1: gluten 2: melk 3: egg 4: fisk 5: skalldyr 6: skjell/bløtdyr 7: peanøtter 8: sennep 9: lupin 10: nøtter 11: sulfitt 12: selleri 13: soya 14: sesam