fbpx

Sesongmenyer

Veil. 390,-
Veil. 390,-
Hjemmelaget Aspargessuppe // Kalvestek med sesongens grønnsaker // Hjemmelaget Karamellpudding med krem
Veil. 490,-
Veil. 490,-
Serranoskinke med frisk melon  //  Estragon marinert kalvefilet med dampet asparges, ristet sopp, fylt tomat med duxelle, rødvinsaus og...
Veil. 475,-
Veil. 475,-
Havets frukter servert med dressing og toast  //  Helstekt oksefilet servert med friske grønnsaker, rødvinsaus og hasselbach poteter  //  Creme...
Veil. 430,-
Veil. 430,-
Kremet jordskokksuppe med kamskjell  //  Rosmarinbakt kalvemørbrad servert med fagotte, ristet sopp, broccolikrem og østersglace  //  Hjemmelaget...
Veil. 525,-
Veil. 525,-
Kamskjell servert på petit pois pure, confitert tomat med soya og kapers smør  //  Hjortefilet med rødløkskompott, sesongens grønnsaker...

Deklarering av følgende allergener: 1: gluten 2: melk 3: egg 4: fisk 5: skalldyr 6: skjell/bløtdyr 7: peanøtter 8: sennep 9: lupin 10: nøtter 11: sulfitt 12: selleri 13: soya 14: sesam