fbpx

Om Villa Herskapelig

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode minner for våre gjester og ønsker å gi deg en herskapelig opplevelse med ypperlig service og mat med kvalitet i høysetet.

Vår hovmester og daglig leder Thore Sande har 50 års erfaring fra restaurantbransjen og har gjennomført mer enn 5000 selskaper og bryllup. Med dette som bakteppe skal du være trygg på at vi vet hva som skal til for å skape gode opplevelser og minnerike stunder.

Alt du får på bordet – om det er i våre unike lokaler eller hjemme i din egen stue – er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Våre gjennomtenkte menyer er satt sammen av spennende retter basert på kvalitetsråvarer fra de beste leverandørene i Vestfold, og vi jobber kontinuerlig med å sikre dyktige samarbeidspartnerne som kan levere fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt med topp kvalitet.

Vi søker alltid å tilpasse oss våre gjesters behov og preferanser, og er det en eller flere personer i selskap med behov for allergitilpasset mat kan vi hjelpe deg med gode valg.

Med våre to lokaler – Storgaten 11 og Villa Møllebakken – kan vi bidra med en herskapelig ramme for både store og små anledninger, som bursdager, konfirmasjoner, dåp og andre markeringer. Kanskje trenger foreningen et lokale for å treffes på jevnlig basis, eller er det behov for litt variasjon i konferansested på jobben, for ikke å snakke om et sted for julebordet eller sommerfesten? Vi har en løsning for det meste.

Har du allerede det perfekte lokalet i din egen stue eller hage – ja, da hjelper vi deg gjerne med maten. Vår fristende catering-meny gjør at du kan fokusere mindre på matlagingen og mer på gjestene dine.