fbpx

Velkommen til Villa Herskapelig – catering og selskapslokaler for små og store anledninger!

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode minner for våre gjester og ønsker å gi deg en herskapelig opplevelse med ypperlig service og mat med kvalitet i høysetet.

Alt du får på bordet – om det er i våre unike lokaler eller hjemme i din egen stue – er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Våre gjennomtenkte menyer er satt sammen av spennende retter basert på kvalitetsråvarer fra de beste leverandørene i Vestfold, og vi jobber kontinuerlig med å sikre dyktige samarbeidspartnerne som kan levere fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt med topp kvalitet.

Vi søker alltid å tilpasse oss våre gjesters behov og preferanser, og er det en eller flere personer i selskap med behov for allergitilpasset mat kan vi hjelpe deg med gode valg.

Med våre to lokaler – Storgaten 11 og Villa Møllebakken – kan vi bidra med en herskapelig ramme for både store og små anledninger, som bursdager, konfirmasjoner, dåp og andre markeringer. Kanskje trenger foreningen et lokale for å treffes på jevnlig basis, eller er det behov for litt variasjon i konferansested på jobben, for ikke å snakke om et sted for julebordet eller sommerfesten? Vi har en løsning for det meste.

Har du allerede det perfekte lokalet i din egen stue eller hage – ja, da hjelper vi deg gjerne med maten. Vår fristende catering-meny gjør at du kan fokusere mindre på matlagingen og mer på gjestene dine.

Ta kontakt med hovmester og daglig leder Thore Sande i dag for mer informasjon og en hyggelig prat rundt hva vi kan gjøre for deg.

Tlf 909 18606   //   post@villaherskapelig.no